Agriturismo Senigallia

Terug naar het overzicht
Marazzana_1 Marazzana_2 Marazzana_3 Marazzana_4 Marazzana_5 Marazzana_6 Marazzana_7 Marazzana_8 Marazzana_9 Marazzana_10 Marazzana_11 Marazzana_12 Marazzana_13 Marazzana_14 marazzana-keuken Marazzana-overzicht Marazzana-tafel piccola piscina 2                      
Marazzana_1 Marazzana_2 Marazzana_3 Marazzana_4 Marazzana_5 Marazzana_6 Marazzana_7 Marazzana_8 Marazzana_9 Marazzana_10 Marazzana_11 Marazzana_12 Marazzana_13 Marazzana_14 marazzana-keuken Marazzana-overzicht Marazzana-tafel piccola piscina 2                      
OMSCHRIJVING
PRIJZEN
KAART
REVIEWS
RESERVEREN / INFO
'Een karakteristieke agriturismo met een bijzondere historie en zo vlakbij zee'

Er was een graaf en hij kocht rond 1650 het landgoed en wilde hij het klooster van St. Vito herbouwen en kocht daarmee ook ongeveer 200 hectare. In 1791 bouwde graaf Antonio Camillo Marazzani Visconti de kapel links van de villa om het graf en het monument van bisschop Claudio om zijn oudoom uit de kathedraal van Senigallia over te brengen. Voor de kapel rechts van de villa werd een soortgelijke projectieconstructie als de kapel gebouwd om het hele complex te harmoniseren volgens de symmetrie van de boerderij. Deze structuur strekt zich uit op een zijarm waar de boerderij is gebouwd.

En nu heeft deze mooie agriturismo 6 appartementen en ligt het op slechts 5 kilometer van de leuke badplaats Senigallia met haar prachtige stranden en gezellig centrum in het midden van Le Marche. De boerderij die dus al uit 1700 stamt heeft nog steeds de karakteristieke balkenplafonds. Ook de inrichting met antieke meubels van de familie draagt bij aan de historische uitstraling van de plek. Waar nodig is de agriturismo voorzien van het gemak en de luxe van een vakantieverblijf van deze tijd. Zo is een groot zwembad met ligbedden en zijn de appartementen van alle gemakken voorzien. Op de begane grond van de agriturismo bevindt zich een lounge voor gemeenschappelijk gebruik die uitkomt op de tuin. Het ultieme huis ook in zijn geheel af te huren! En uiteraard ontbreekt de wifi ook niet...

Appartement 1: voor 3 personen - begane grond
Deze bestaat uit een slaapkamer met 2 losse bedden, badkamer met douche en ijskast. Er is een mogelijkheid een extra bed bij te plaatsen. Om te koken kan er gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke keuken en dit geldt ook voor de lounge.

Appartement 2: voor 6 personen - eerste etage (circa 70 m2)
Deze bestaat uit een zitkamer met een 2-persoons bed-bank, keuken met eettafel, slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2 losse bedden en een badkamer met douche.

Appartement 3 en 4: voor 3 personen - eerste etage (circa 40 m2)
Deze appartementen bestaan uit een zitkamer/keuken, slaapkamer met 2 losse bedden of een 2-persoonsbed, een extra sofabed en een badkamer met douche.

Appartement 5 en 6: voor 4 personen - tweede etage (circa 40 m2)
Deze appartementen bestaan uit een zitkamer/keuken met 2-persoons bed-bank, slaapkamer met 2 losse bedden of 2-persoonsbed bed en een badkamer met douche.

De agriturismo heeft een mooie en zeer grote tuin met een zwembad (6 x 12 m.) een barbecue voor gezamenlijk gebruik en een overdekte plaats waar door circa 20 mensen tegelijk gegeten kan worden.

Naast de vlakbij gelegen kustplaats Senigallia met haar mooie stranden en historische centrum zijn er in de omgeving van deze agriturismo nog verschillende andere mooie plaatsen in de omgeving van de agriturismo die een bezoek waard zijn, zoals Corinaldo, Ostra Vetere, Morro d'Alba en - bekend van het tv-programma - Piticchio. Op iets verdere afstand zijn de grotten van Frassasi de moeite waard, of een dagje voor een leuke markt of winkelen in Fano of de mooie kathedraal in Loreto of de conero kust om te genieten van het heldere blauwe zeewater of een bootje te huren.

Voor meer informatie zie het tabblad Prijzen of het contactformulier in te vullen, grazie!

 
De prijzen zijn inclusief gebruik elektriciteit, Wi-Fi, Water, Verwarming, een eigen parkeerplaats (niet bewaakt), gebruik van de barbecue, gebruik van het zwembad, beddengoed en handdoeken (wekelijkse wissel) en schoonmaak (ook wekelijks).

Laagseizoen, 2 april t.m. 9 juli & 27 augustus t.m. 1 oktober 2022
Appartement 1 (2+1) € 650,-
Appartement 2 (4+2) € 950,-
Appartement 3 & 4 (2+1) € 650,-
Appartement 5 & 6 (2+2) € 645,-

Hoogseizoen 2022, 9 juli t.m. 27 augustus
Appartement 1 (2+1) € 725,-
Appartement 2 (4+2) € 1200,-
Appartement 3 & 4 (2+1) € 775,-
Appartement 5 & 6 (2+2) € 750,-

Het is ook mogelijk om het gehele huis te huren in het hoogseizoen voor € 4.600,- per week of € 3.900,- per week in het laagseizoen.

Het is eventueel ook mogelijk om korter of langer dan een week te verblijven, dit is uiteraard in overleg met de eigenaren.

Overige kosten
- Borg € 150,- (ter plaatse contant te betalen)
- Administratiekosten € 25,-
- Voor €10,- per persoon is het mogelijk om ontbijt bij te boeken (kan ook ter plaatse worden geregeld)
- Verblijf huisdieren in overleg
- Toeristenbelasting € 1,50 per dag voor huurders ouder dan 14 jaar met een maximum van 14 dagen

Voor meer informatie gelieve een mail te sturen aan info@lemarchevakantiehuizen.com of het contactformulier in te vullen, grazie!
Er zijn nog geen reviews geplaatst
Als u hier uw gegevens invult, dan nemen wij of de eigenaar van de woning contact met u op.
Uw gegevens *
Voorkeursperiode verblijf *
Aantal personen *
Heeft u een vraag of opmerking?
Beveiliging