Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Bij Suus in Le Marche - Le Marche Vakantiehuizen

Reserveren


Heeft u een huis telefonisch of via het aanvraagformulier bij ons gereserveerd, dan ontvangt u binnen 2 dagen een bevestiging van de boeking inclusief de gestelde factuurbedragen en termijnen. Om de boeking definitief te maken betekent dat de aanbetaling van 30% binnen 5 dagen betaald dient te worden. Als het factuurbedrag niet tijdig is betaald, dan zal de reservering vervallen.


Prijzen


De prijzen op onze website worden zo goed mogelijk bijgehouden. Le Marche Vakantiehuizen behoudt zich echter het recht voor prijswijzigingen door te voeren. Indien de prijs afwijkt ten opzichte van de prijs op de internetsite, dan geven wij dat uiteraard direct aan bij de reservering. De prijs in de bevestigingsmail c.q. eerste factuur is bindend. De huurprijzen van de accommodaties zijn exclusief administratiekosten a € 25,- per boeking. Het voeren van toeristenbelasting c.q. de afdracht hierin voor de eigenaar wisselt per regio, provincie en zelfs stad. Indien hier wijzigingen voor zijn, zal dat altijd in de voucher worden aangegeven. 


Huurperiode


Alle vermelde prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van een week van zaterdag tot zaterdag. Wilt u liever op een andere dag aankomen en vertrekken, dan kunnen wij dit in sommige gevallen overleggen aan de eigenaar van de accommodatie. In het hoogseizoen zal altijd gelden alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag. Bij de meeste accommodaties geldt een aankomst op zaterdag tussen 15:00 uur en 19:00 uur en een vertrektijd voor 10:00 uur. Mochten de tijden afwijken van de door u gereserveerde accommodatie, dan staat dit in de voucher die u ontvangt na uw laatste betaling. Bij de meeste accommodaties is de eigenaar of de beheerder aanwezig om u te ontvangen.


Betaling


Bij reservering wordt u 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 5 dagen vanaf de factuurdatum. Uiterlijk 8 weken voor de aankomstdatum in de accommodatie dient de resterende 70% van het totaalbedrag te zijn betaald. Bij reservering binnen 2 maanden voor aanvang van uw verblijf moet het gehele bedrag in een keer betaald worden. Bij niet tijdige of onvolledige betaling wordt de reservering geannuleerd of reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald. Na ontvangst van de gehele betaling ontvang u per mail uitgebreide informatie met betrekking tot de accommodatie, zoals de routebeschrijving, een A-Z lijst met tips en de gegevens van de contactpersoon ter plaatse.


Overige prijzen


Alle accommodaties op de site van Le Marche Vakantiehuizen zijn inclusief het gebruik van water, gas, elektra, wifi. In sommige gevallen is dit niet het geval en staat het duidelijk bij de omschrijving van de huizen en/of het prijsoverzicht vermeld. De (eind)schoonmaak is in de meeste gevallen niet bij de huurprijs inbegrepen en wordt separaat aangegeven. Alle specificaties staan ook duidelijk aangegeven in de boekingsbevestiging wat ook de eerste factuur betreft. Dit geldt ook voor de mogelijkheid van huur of inclusief van linnengoed en handdoeken. Let op, strandlakens zijn bijna nooit inclusief c.q. kunnen niet worden gehuurd.


Borg


Voor de meeste accommodaties wordt een borgbedrag gevraagd. Deze borg moet ter plaatse contant worden afgerekend met de eigenaar van de accommodatie of via een vertegenwoordiger van de eigenaar of blijft in beheer Bij Suus in Le Marche. Aan het einde van de verhuur periode zal de accommodatie door de eigenaar of een vertegenwoordiger van de eigenaar worden geïnspecteerd. De betaalde borg zal contant worden teruggegeven aan de huurder (indien er bij aankomst contant is betaald) of wanneer het betaald is per bank, zal het bedrag teruggestort worden op uw rekening uiterlijk 2 weken na vertrek uit uw accommodatie. Eventuele aantoonbare schade wordt in korting gebracht op de borg.


Annulering


Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:
 • Bij annulering vanaf de dag van reservering tot 30 dagen na de reservering bent u 30% van het factuurbedrag verschuldigd.

 • Bij annulering vanaf de 30ste dag na reservering tot 2 maanden voor aankomst bent u 70% van het factuurbedrag verschuldigd. Annuleringen dienen telefonisch te worden doorgegeven en daarnaast nog schriftelijk of per mail te worden bevestigd. Direct na ontvangst van de schriftelijke annulering zenden wij u een annuleringsbevestiging en factuur.

 • Wanneer er binnen 2 maanden voor aankomstdatum wordt geannuleerd, dient het gehele bedrag te worden voldaan en geldt ook dat de melding schriftelijk of per e-mail gedaan dient te worden.

 • Indien door enige omstandigheid Le Marche Vakantiehuizen genoodzaakt wordt tot annulering van de gereserveerde vakantiewoning, bieden wij u een vergelijkbaar of beter alternatief aan. Indien dit niet mogelijk is of u dit voorstel niet aanvaardt, zullen wij onmiddellijk het door u betaalde bedrag terugstorten. • Covid 19 annulering voorwaarden
  Als gevolg van de Covid19 zijn er afhankelijk van de locatie mogelijkheden te annuleren indien het reisadvies negatief is of als gevolg van persoonlijke situatie. Bij een boeking tijdens deze Covid19 periode geldt altijd wel de regel 30% aanbetaling zodat er een stukje zekerheid is c.q. oprechte interesse is voor een locatie. Vervolgens geldt dat er verschillende opties zijn en geldt voor elk huis maatwerk en afhankelijk welk moment er geannuleerd wil/moet worden;

 • Geheel 100% (aan)betaling retour

 • Of, geheel 100% (aan)betaling retour met aftrek van boekingskosten gemiddeld € 100,- tot € 150,-

 • Of, de boeking wordt omgezet voor dezelfde locatie naar een andere periode. Dit kan ook als er alleen een aanbetaling is gedaan


Verplichtingen huurder

 • Huurder is verplicht het gehuurde naar behoren te gebruiken en het gehuurde in goede staat, netjes,schoon en opgeruimd weer achter te laten.

 • De accommodatie dient bij vertrek opgeruimd en veeg schoon te worden achtergelaten. Keuken vrij van gebruik sporen, vaat gedaan, koelkast en vaatwasmachine leeg, prullenbakken schoon en leeg en dient het afval te worden weggegooid


 • Huurder is aansprakelijk voor schade aan het gehuurde, inclusief de schade aan of verlies van (een deel van) de inventaris, veroorzaakt tijdens de huurperiode, tenzij huurder aannemelijk kan maken dat de schade aan hem, zijn gezinsleden of gasten niet kan worden toegerekend. Op het schadebedrag wordt in mindering gebracht het bedrag dat krachtens enige verzekering wordt uitgekeerd.


Verplichtingen verhuurder


 • De verhuurder is verplicht het gehuurde op de overeengekomen datum en tijdstip in goede staat aan huurder ter beschikking te stellen.

 • De kosten van normaal onderhoud en herstel van gebreken zijn voor rekening van verhuurder. Indien zich gebreken voordoen, dient huurder hiervan direct kennis te geven aan de verhuurder (of via info@lemarchevakantiehuizen.com) en diens instructies zoveel mogelijk op te volgen. Eventueel door huurder in dit verband gemaakte kosten zullen door verhuurder tegen overlegging van gespecificeerde rekeningen aan huurder worden terugbetaald, indien de verhuurder goedkeuring daartoe heeft gegeven.

 Aansprakelijkheid


Le Marche Vakantiehuizen is niet aansprakelijk voor: • Enige vorm van schade aan of verlies en diefstal van goederen tijdens uw vakantie in een van onze accommodaties.
 • Het defect raken van apparatuur in de gehuurde accommodatie, niet functioneren van de watervoorziening, uitvallen van stroom e.d..

 • Wijzigingen aan de woning waarvan wij niet op de hoogte zijn gebracht door de eigenaar.

 • Eventuele overlast veroorzaakt door activiteiten in de omgeving van de accommodatie, zoals bijvoorbeeld het bewerken van grond door boeren of een (dorps)feest of natuurrampen.


 Klachten


Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een heerlijke vakantie in een van onze accommodaties. Heeft u tijdens uw verblijf toch een klacht, dan kunt u contact met ons opnemen via info@lemarchevakantiehuizen.com of +31 6 52457221. Natuurlijk kan dit ook na uw verblijf, maar realiseer u dat wij dan wellicht niets meer kunnen doen om uw klacht op te lossen.


 Evaluatie


Binnen 2 weken na uw vertrek uit uw accommodatie zal u een mail ontvangen met de vraag, hoe heeft u de vakantie c.q. accommodatie heeft ervaren en welke tips eventueel nog van toepassing kunnen zijn of ervaringen die mogelijke nieuwe huurders kunnen helpen c.q. de eigenaar.


Indien er nog vragen en / of opmerkingen zijn, laat het vooral weten, dank!


En voor nu vooral op naar een heerlijke vakantie in Le Marche!


Mail            : info@lemarchevakantiehuizen.com


Website       : www.lemarchevakantiehuizen.com


Facebook    : www.facebook.com/LeMarcheVakantiehuizen


GSM nr        : 0031652457221


KvK nr        : 62077120


BTW nr        : NL108774430B01 / IBAN: NL14 ABNA 0434 2812 39