Informatie huiseigenaren

"Waarom zou ik kiezen voor bemiddeling voor het verhuren van het vakantiehuis? 

Een vraag die veel gesteld wordt want een internetpagina is tenslotte zo gemaakt, voorbeelden huurovereenkomsten zijn er genoeg en het is ook geen rocket science tenslotte. Waarom dan toch verhuren via Bij Suus in Le Marche, inmiddels meer dan 7 jaar ervaring;
- groter bereik middels internet door google ads
- ondersteuning en promotie via Facebook
- grotere kans op verhuur mogelijkheden buiten het hoogseizoen om
- door het plaatsen van informatie en nieuwtjes over de regio dragen we met elkaar bij aan het aantrekkelijk houden voor de liefhebbers van Italië in het algemeen en Le Marche in het bijzonder
- particulieren huren toch graag via een bedrijf die een KvK nummer heeft zeker ten tijden van corona vonden huurders dit prettig. Nog even los over de vraag die mensen stellen, het huis bestaat toch wel want helaas ook veel cowboys op de markt
- veelal algemene aanvragen; we zoeken een huis voor 6 personen met een zwembad, wat is er beschikbaar? Alle opties worden persoonlijk gemaild zonder dat de verhuurder hier 'werk' van heeft. Dit staat ook los van het type tarief wat er wordt afgesproken.

Hoe werkt het?
Er zijn twee soorten mogelijkheden met 2 verschillende tarieven;
1) een advertentie plaatsen op de website met een directe link tussen u als verhuurder en (potentiële) huurder(s).
2) een advertentie plaatsen op de website waarbij Lemarchevakantiehuizen als bemiddelaar optreed tussen de verhuurder en huurder. Ofwel geen beslommeringen & handelingen met bijvoorbeeld aanvragen, betalingen, vouchers versturen etc.

Op elke unieke pagina van een vakantiewoning staan de volgende zaken
- circa 10 foto’s (door u aan te leveren). Meer is mogelijk.
- een uitgebreide en aantrekkelijke beschrijving van de vakantiewoning inclusief linkjes naar relevante informatie op de site over de omgeving en bezienswaardigheden etc.
- vermelding van de huurprijzen.
- kaart met daarop locatie.
- contactformulier door middel waarvan mogelijk huurders rechtstreeks contact met u kunnen opnemen via de mail of aan Lemarchevakantiehuizen.com afhankelijk van deelname middels optie 1 of optie 2.
- reviews van gasten (in overleg)

Wat zijn de voordelen ten opzichte van een advertentie bij een grote internationale verhuurwebsite?
Om te beginnen is er altijd persoonlijk contact met Suzanne voor advies en of overleg. Verder is deze website specifiek gericht op mensen die naar Le Marche op vakantie willen. Dus via deze site wordt de juiste Nederlandse als Belgische doelgroep aangetrokken. Niet alles en iedereen komt op de site om een locatie onder de aandacht te brengen. Het moet wel aansluiten bij de voorkeuren die passen vanuit Bij Suus in Le Marche.

Tot slot - en niet onbelangrijk - er komen geen verborgen kosten bij. Voor een beperkt bedrag  krijgt u een mooie advertentie en een goede service, waarbij we alles doen wat mogelijk is om u te ondersteunen bij de verhuur van uw huis. We vragen dus geen extra geld voor een goede positie, het maken of aanpassen van teksten in uw advertentie en het promoten op Facebook e.d.

Kortom, korte lijnen, transparant en een gezamenlijke liefde voor deze mooie regio.

Voor meer informatie of het plaatsen van uw vakantiehuis op deze website kunt u contact met via info@lemarchevakantiehuizen.com of telefonisch via +31 6 52457221

Grazie & Saluti, Suzanne Stuurman

Bij Suus in Le Marche

info@lemarchevakantiehuizen.com
www.lemarchevakantiehuizen.com
www.facebook.com/LeMarcheVakantiehuizen
KvK nummer 62077120
BTW nummer NL108774430B01
NL14 ABNA 0434 2812 39