Info huiseigenaren

LeMarcheVakantiehuizen.com is dè website om uw vakantiehuis in de Italiaanse regio Le Marche te verhuren aan Nederlanders. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de regio en naast vakantiewoningen ook lekkere producten, activiteiten en veel informatie bieden via deze website, bereiken wij veel mensen die daadwerkelijk een vakantie in Le Marche overwegen of interesse hebben in de regio. Dit blijkt uit de bezoekersaantallen, maar vooral ook uit de tijd dat mensen op onze site blijven en het percentage dat regelmatig terugkeert naar de site of ook het stijgend aantal volgers op onze Facebookpagina. Kortom, wilt u uw huis onder de aandacht brengen van een serieus aantal mogelijke huurders en direct verhuren, dan zou een advertentie van uw huis op onze website wel eens een goed idee kunnen zijn.

Hoe werkt het?
Er zijn twee soorten mogelijkheden met 2 verschillende tarieven;
1) een advertentie plaatsen op de website met een directe link tussen u als verhuurder en (potentiële) huurder(s).
2) een advertentie plaatsen op de website waarbij Lemarchevakantiehuizen als bemiddelaar optreed tussen de verhuurder en huurder. Ofwel geen beslommeringen & handelingen met bijvoorbeeld aanvragen, betalingen, vouchers versturen etc.

Op elke unieke pagina van een vakantiewoning staan de volgende zaken
- circa 10 foto’s (door u aan te leveren). Meer is mogelijk.
- een uitgebreide en aantrekkelijke beschrijving van de vakantiewoning inclusief linkjes naar relevante informatie op de site over de omgeving en bezienswaardigheden etc.
- vermelding van de huurprijzen.
- kaart met daarop locatie.
- eventueel link naar uw eigen website in geval van alleen een advertentie.
- contactformulier door middel waarvan mogelijk huurders rechtstreeks contact met u kunnen opnemen via de mail of aan Lemarchevakantiehuizen.com afhankelijk van deelname middels optie 1 of optie 2.
- reviews van gasten (in overleg)

Wat doen wij nog meer om uw vakantiehuis onder de aandacht te brengen?
- wij zorgen door middel van advertenties en waar mogelijk publiciteit dat we een mooi bezoekersaantal hebben
- door het plaatsen van informatie en nieuwtjes over de regio De Marken op de site en de bijbehorende Facebook-pagina, houden wij de site aantrekkelijk is voor liefhebbers van Italië in het algemeen en Le Marche in het bijzonder.
- op verzoek kunnen wij 1x per jaar uw huis uitlichten op Facebook en Google+ en meenemen in een social media campagne
- wij zorgen dat de internet site ook onder de aandacht komt van bezoekers van andere gerelateerde internetpagina's c.q. campagnes die dit ondersteunen.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van een advertentie bij een grote internationale verhuurwebsite?
Om te beginnen heeft u altijd persoonlijk contact met dezelfde mensen om u te adviseren. Verder is deze website specifiek gericht op mensen die naar Le Marche op vakantie willen. U bereikt via ons dus echt de juiste Nederlandse doelgroep. Ook vinden wij het belangrijk dat er alleen kwalitatief goede huizen en vakantiewoningen op deze website staan, hierdoor trekt onze site een bepaald publiek. Tot slot - en niet onbelangrijk - er komen bij ons geen verborgen kosten bij. Voor een beperkt bedrag  krijgt u een mooie advertentie en een goede service, waarbij we alles doen wat mogelijk is om u te ondersteunen bij de verhuur van uw huis. We vragen dus geen extra geld voor een goede positie, het maken of aanpassen van teksten in uw advertentie en het promoten op Facebook e.d. Kortom, u weet precies waar u aan toe bent. U zult zien dat u deze investering zo terug verdiend hebt.

Voor meer informatie of het plaatsen van uw vakantiewoning op deze website kunt u contact met ons opnemen via info@lemarchevakantiehuizen.com of telefonisch via +31 6 52457221
Grazie & Saluti,

Suzanne Stuurman

info@lemarchevakantiehuizen.com
www.lemarchevakantiehuizen.com
www.facebook.com/LeMarcheVakantiehuizen
KvK nummer 62077120
BTW nummer NL108774430B01
NL14 ABNA 0434 2812 39