Wijnhuis Terracruda

Tijdens de vakantie in Le Marche een goed wijnhuis bezoeken, ga dan eens langs bij Terracruda. Deze wijnproducent is te vinden bij het middeleeuwse dorp Fratte Rosa in de provincie Pesaro Urbino. Hier wordt op 20 hectare grond druiven verbouwd voor wijnen als Biachello del Metauro, Rosso Pergola en Sangiovese dei Colli Pesaresi. Deze en de meeste andere wijnen van dit wijnhuis hebben het DOC predikaat (Denominazione di Orgine Controllata) een wettelijke aanduiding te vergelijken met het Franse Appalation Controlee.

Wat er nodig is om zulke mooie wijnen te produceren laten ze bij Terracruda graag zien en vooral proeven! Maandag t/m zaterdag dagelijks geopend van 9 – 13 uur en van 15 – 19 uur en met schitterend uitzicht op het typische landschap van Le Marche. Groepen van 6 personen of meer wordt verzocht te reserveren, andere gasten kunnen gewoon binnen lopen. Kijk ook voor meer informatie op de website www.Terracruda.it of is het ook mogelijk om een appartement te huren bij Terracruda.

In de zomermaanden organiseert Terracruda diners aan lange tafels tussen de wijnranken. Kijk hier voor meer informatie of volg ons op Facebook. Daar staan nog veel meer leuke, actuele uitgaanstips tijdens het vakantieseizoen.